Inmiddels zijn de gezichten van Iris en Kimberley binnen onze kapsalon niet meer weg te denken.

Wat wij belangrijk vinden in onze salon is de gezelligheid tijdens een behandeling en de kwaliteit van de behandeling. Nu wij op afspraak werken plannen wij hier ook genoeg tijd voor in.

Wij hebben allemaal meer dan 15 jaar ervaring en vinden vooral de afwisseling van ons vak het leukste. Van een strakke Blockhead scheren tot de watergolfrollers indraaien bij de oudere generatie tot de allerkleinste knippen in onze gave autostoel of de prachtige highlights en balayages bij de dames. !! Wij vinden echt alles leuk !!

Ook volgen wij de laatste trends en ontwikkelingen op kappersgebied. Daarnaast nemen we regelmatig deel aan cursussen en bijscholing om zo in ons vak bij te blijven en te blijven (bij) leren.

Zo kunnen wij jullie voorzien van de mooiste coupes!

Iris.

Ik ben Iris, oorspronkelijk een Goorse maar sinds 2019 woon ik met mijn vriend in Rijssen.

Ik werkte al met al zo’n 10 jaar op de plek waar de kapsalon gevestigd is, met veel plezier voor de familie Brand. Toen de vorige eigenaar besloot een andere weg in te slaan, ontstond er voor mij de kans om de kapsalon over te nemen. Dit was voor mij een prachtige kans want een eigen zaak heeft altijd wel gekriebeld. Dus toen de kans kwam heb ik deze met mega veel enthousiasme aangegrepen.

Sinds 1 december 2019 ben ik de trotse eigenaresse van Wolters Haarmode.

Ik ben 32 jaar en heb de opleiding Allround Hairstylist gevolgd. Ook heb ik een opleiding afgerond als Instructeur praktijklessen en stagebegeleider.

Ik ben aanwezig op de dagen:
Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag .

Kimberley.

Ik ben Kimberley, geboren en getogen Goorse.
Ik werk al meer dan 15 jaar in deze kapsalon. Eerst voor de familie Brand, en per 1 december 2019 bij Iris.

Ik ben 37 jaar en heb de opleiding Allround Hairstylist gevolgd.

Ik ben aanwezig op de dagen:
Donderdag, vrijdagmorgen en zaterdag.

Neem alvast een kijkje in onze mooie kapsalon.

Tot snel bij Wolters Haarmode!